látogató számláló
HU | EN

Program

A program összeállításánál arra törekszünk, hogy a konferencia széles körű áttekintést adjon a data science és AI üzleti aktuális trendjeiről és alkalmazási kérdéseiről. Kiemelten szeretnénk foglalkozni az új technológiákkal és hazai és nemzetközi alkalmazási trendekkel.

Témáink

Keynote előadások

A konferencia plenáris előadásait kiemelkedő szakmai háttérrel rendelkező hazai és nemzetközi előadók tartják.

 

Üzlet & AI esettanulmányok
Az AI és ML megoldások egyre több üzleti területen vannak jelen,

 

NLP (Natural Language Processing)
A szabad formájú szövegek feldolgozására támaszkodnak a mindenhol jelenlévő chatbotok és intelligens asszisztensek, a szöveggenerálás terén pedig a GTP-3 és a hasonló modelleknek köszönhetően egyre életszerűbb eredményekkel találkozhatunk.

 

Computer Vision
A számítógépes képfeldolgozó algoritmusoknak számos alkalmazási területe van, az önvezető autóktól az orvosi diagnosztikán át a művészetekig. Ezeken a területeken az elmúlt években a deep learningnak köszönhetően hatalmas fejlődésnek lehettünk szemtanúi.

 

Data Science módszerek, eszközök, infrastuktúra
A Data Science szakembereknek sokrétű és egyre gazdagodó eszköztár áll rendelkezésükre, így érdemes megismerkedni a különböző programozási nyelvek (Python, R, Julia), keretrendszerek, algoritmusok, módszerek nyújtotta lehetőségekkel.

További témáink

A kiemelt témák mellett a programban tervezünk további, a data science és ML egyéb területeihez kapcsolódó előadásokat is. Néhány példa:

  • Hazai alkalmazási esettanulmányok
  • Az Explainable AI és Responsible AI kérdései
  • MLOPS legjobb gyakorlatok
  • Privacy preserving machine learning

A programváltozás jogát fenntartjuk.