látogató számláló
HU | EN

Modern Data Science platform kiválasztása az OTP-nél

Egy magyarországi nagyvállalat életében biztosan elérkezik az az időpont, amikor a data science-el és adatmanagementtel foglalkozó szakterületek munkája már olyan korlátokba ütközik, amelyeknek fenntartása fájdalmas. Ilyenkor megérik az igény egy modern data science platform használatára, amellyel a skálázhatóság, a rugalmasság és a függetlenség igénye párosul a nagyvállalati követelményeknek való megfeleléssel.

Egy ilyen platform bevezetése nem azonos a platform telepítésével és a hozzáférési jogosultságok megadásával. Az előadás során bemutatja azon szempontokat, amelyekre kiemelt figyelmet kell fordítani, hogy egy bevezetési folyamat eredményes legyen és a szervezet igényeinek és a lehetőségeknek megfelelő platform kerüljön bevezetésre.

Fodor Szabolcs
Lead Data Scientist, United Consult

Fodor Szabolcs pénzügyi matematikusként végezett és az elmúlt 10 év során adatalapú megoldásokon dolgozott a pénzintézeti szektorban és az online világban is. Sikeres és sikertelen megoldások fejlesztésén is részt vett. A projektek során összegyűlt hasznos tapasztalatokkal a kezében az elmúlt öt évben a United Consult Data Science tanácsadójaként dolgozik és a csapattal együtt több nagyvállalat adatvezérelt megoldását segített megvalósítani.