látogató számláló
HU | EN

Regisztráció

A második Budapest ML Fórum 2022. májusában az alábbi formátumban várja a résztvevőket:

  • Az első konferencianap (05.03., kedd) terveink szerint Budapesten, elsősorban személyes részvétellel zajlik majd, de opcionálisan online is követhetőek lesznek az előadások.
  • második nap (05.04., szerda) teljes egészében online formában kerül megrendezésre.
  • A konferenciát megelőző héten, személyes részvétellel tervezett, interaktív szakmai workshopok keretében nyílik lehetőség egy-egy konkrét témakör alaposabb megismerésére.

Részvételi díjak

Az egyes jegytípusokat és áraikat a következő táblázat tartalmazza:

Nap First Minute árak
március 20-ig
Early Bird árak
április 10-ig
Standard árak
Workshop jegy (személyes) 64 000 Ft 64 000 Ft 80 000 Ft
2 napos hibrid konferenciajegy (1. nap személyes, 2. nap online részvétel) 70 000 Ft 80 000 Ft 100 000 Ft
2 napos csak online konferenciajegy (mindkét nap online részvétel) 56 000 Ft 64 000 Ft 80 000 Ft

A workshopok és az első konferencianap részvételi díja tartalmazza az ebédet és a kávészüneteket, amelyek külön tételként, közvetített étkezési szolgáltatásként jelennek meg a számlán, az erre fizetendő közterhek a résztvevőt terhelik. A megadott árak személyenként értendők és nem tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Jegyvásárlásra online rendszerben, a regisztrációs űrlap kitöltésével és beküldésével van lehetőség, a fizetés pedig kétféle módon történhet: a regisztráció időpontjában azonnal bankkártyával vagy regisztrációt követően küldött díjbekérő alapján átutalással.

Budapest ML Fórum 2022  regisztrációs űrlap

Kedvezmények

First Minute kedvezmény
Érdemes minél hamarabb jelentkezni! A 30% kedvezményt nyújtó First Minute jegyek 2022. március 20-ig, korlátozott számban állnak rendelkezésre. A workshop jegyekre 20% kedvezményt biztosítunk a First Minute ideje alatt.

Early Bird kedvezmény
Az Early Bird árak 20% kedvezményt biztosítanak 2022. április 10-ig. Az Early Bird kedvezmény a workshop jegyre is vonatkozik.

Akadémiai kedvezmény
Akadémiai Partner Programunk keretében a csatlakozó intézmények oktatói és hallgatói különlegesen kedvezményes online akadémiai belépőjeggyel vehetnek részt a konferencián

Csoportos kedvezmény
A szakmai tudás folytonos fejlesztése a csapat minden tagja számára fontos, ezért ha egy cégtől legalább négyen jelentkeznek, akkor az összes Résztvevő számára 25% kedvezményt adunk, a jelentkezés időpontjától függetlenül. A workshop jegyekre 20% kedvezményt adunk 2022. április 10-ig. Csoportos jelentkezés esetén keressen bennünket elérhetőségeinken!

A különböző díjkedvezmények nem vonhatóak össze (a First Minute, az Early Bird és a Csoportos kedvezmény sem).

 

Jegyek módosítása, lemondása

A hibrid formátumnak köszönhetően különösen rugalmas módosítási és lemondási feltételeket igyekszünk kínálni!
Amennyiben a körülmények változásai vagy egyéb okok miatt szükségessé válik, akkor a megváltott konferenciajegyek módosítására (hibrid vagy online jegyre váltásra) vagy akár lemondására egészen április 22-ig lehetőséget biztosítunk.

Részletes lemondási, valamint módosítási feltételek:

  • a workshop jegyek 2022. április 14-ig lemondhatóak,
  • a konferenciajegyek lemondására 2022. április 22-ig van lehetőség,
  • “2 napos hibrid konferenciajegy” módosítása “2 napos csak online konferenciajegy”-re 2022. április 22-ig lehetséges, ebben az esetben a vásárláskori ár szerinti különbözetet visszafizetjük a Résztvevő/ Megrendelő számára,
  • “2 napos csak online konferenciajegy” módosítása “2 napos hibrid konferenciajegy”-re szintén 2022. április 22-ig lehetséges, ebben az esetben a két jegytípus aktuális árának különbözetét ki kell fizetni a Szervező számára.
  • Későbbi lemondást sajnos nem áll módunkban elfogadni, azonban a részvételi jog cégen belül átruházható.
  • Amennyiben jegyét szeretné módosítani vagy átruházni, kérjük, jelezze felénk a változásokat a regisztracio@budapestml.hu címen!

Egyéb feltételek

A személyes napon a részvétel az aktuális járványügyi szabályzásokhoz kötött. Szervezőként felelősséggel tartozunk előadóink, résztvevőink és kollégáink egészségéért, ezért fenntartjuk a jogot, hogy a járványügyi helyzet változásának függvényében egyedi korlátozásokat is alkalmazzunk, illetve a személyes részvétellel tervezett eseményeket is online formátumban rendezzük meg.

Ebben az esetben a már regisztrált résztvevők két lehetőség közül választhatnak:

  • a személyes részvételre jogosító jegyeket online jegyekké módosítjuk, az árkülönbözetet pedig visszatérítjük
  • amennyiben a Résztvevő online formátumban egyáltalán nem kíván részt venni az eseményen, akkor a Szervezők által küldött értesítésben meghatározott időpontig lehetősége van díjmentesen lemondani a részvételt.

A konferencián való részvétel egyéb feltételeit a Részvételi feltételek és a Viselkedési Kódex szabályozza. Adatkezelési tájékoztatónk itt olvasható.

Kapcsolat

A regisztrációval kapcsolatos felvilágosítással az office@budapestml.hu e-mail címen, illetve a +36 70 416 2778 hotline számon állunk rendelkezésére.

Gyakran ismételt kérdések

A gyakran ismételt kérdések itt érhetőek el.