látogató számláló
HU | EN

Összegyűjtöttük a konferenciával kapcsolatos legfontosabb információkat. További felmerülő kérdések esetén szívesen állunk rendelkezésre az office@budapestml.hu e-mail címen.

 


Program


Milyen témájú előadások lesznek?

A program széles körű áttekintést ad a data science és AI üzleti alkalmazási kérdéseiről, az új technológiákról, valamint a hazai és nemzetközi alkalmazási trendekről. A konferencia főbb témái itt érhetőek el.

Kik adnak elő a konferencián?

Előadóink olyan neves hazai és nemzetközi vállalatok szakemberei, akik több éves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek a Data, ML és AI területeken. Örömmel bátorítjuk azonban a kezdő előadókat, PhD hallgatókat is, akiket szakmai mentor bevonásával támogatunk az előadásra való felkészülésben. Az előadók listája ezen a linken érhető el.

Milyen nyelven lesznek a prezentációk?

A konferencia mindkét napján tervezünk magyar nyelvű és angol nyelvű szekciót is, így mind a hazai, mind a nemzetközi résztvevők megtalálják majd a számukra érdekes előadásokat. Tervezett témáinkról itt lehet részletesebben olvasni.

Hány előadás lesz párhuzamosan?

A keddi, elsősorban személyes részvétellel tervezett napon a plenáris előadásokat követően egy magyar, egy angol és egy újdonságként megjelenő bevezető szekcióban lehet majd előadásokat hallgatni. A szerdai online napra egy magyar és egy angol szekcióval készülünk.

Mikor lesznek a workshopok?

Terveink szerint a konferenciához kapcsolódó, gyakorlatorientált és kiscsoportos workshopok (Python, Deep Learning) a konferenciát megelőző héten kerülnek megrendezésre. További információ a workshopokról ezen a linken érhető el.

Milyen nyelven lesznek a workshopok?

A workshopokat magyarul tartják az oktatók.

Lesz-e nyílt este?

A tavalyihoz hasonlóan idén is tervezünk Nyílt estét és Data Karrier Fórumot, melynek időpontja 2022. május 3. (kedd), 18:00 -20:00. További részletek hamarosan. 

 


Lebonyolítás


Hol lesz a konferencia?

Az első konferencianapot (május 3., kedd) elsősorban személyes részvétellel tervezzük, melynek a 4 csillagos Danubius Hotel Helia ad otthont. Bővebb információ a helyszínről. A második napot (május 4., szerda) csak online lehet követni.

Hogyan lehet részt venni?

A konferenciához személyesen és online is lehet csatlakozni. Az első napot személyes részvétellel tervezzük, de online is követhetőek lesznek az előadások. A második nap tisztán online lesz. A hibrid konferenciáról további információk itt érhetőek el.

Milyen streaming megoldás lesz?

A keddi napon (május 3.) az online formátumot preferálóknak távolról is lesz módja követni az előadásokat háttér streaming segítségével, amelyen keresztül az előadások vetített anyaga és az előadás hangja lesz elérhető. A szerdai, tisztán online napon (május 4.) a teljes előadás (előadók, vetített anyag, előadás hangja) elérhető lesz.

 


Regisztráció


Meddig érvényes a First Minute kedvezmény?

A 30% kedvezményt nyújtó First Minute jegyek 2022. március 20-ig, korlátozott számban állnak rendelkezésre. Jegytípusok és kedvezmények itt érhetőek el.

Meddig érvényes az Early Bird kedvezmény?

A 20% kedvezményt biztosító Early Bird jegyek 2022. április 10-ig állnak rendelkezésre.

Összevonható-e a First Minute és a Csoportos kedvezmény?

A különböző díjkedvezmények nem vonhatóak össze (a First Minute, az Early Bird és a Csoportos kedvezmény sem).

Meddig lehet lemondani a jegyeket?

Amennyiben a körülmények változásai vagy egyéb okok miatt szükségessé válik, akkor a megváltott konferenciajegyek lemondására egészen április 22-ig lehetőséget biztosítunk. Bővebb információ a jegyek lemondásáról.

Lehet-e később változtatni a teljesen online és a hibrid részvétel között?

Igen, 2022. április 22-ig lehetőséget biztosítunk a hibrid és az online jegyek módosítására. A módosítási feltételek itt érhetőek el.

Hol tudok regisztrálni a konferenciára?

Jegyvásárlásra online rendszerben, a regisztrációs űrlap kitöltésével és beküldésével van lehetőség. Budapest ML Fórum 2022 – regisztrációs űrlap.

Van-e lehetőség arra, hogy egy jeggyel több fő vegyen részt a konferencián?

Egy jegy egy fő részvételére szól, nem osztható meg különböző Résztvevők között.