látogató számláló
HU | EN

Workshopok

A konferenciához kapcsolódó, bevezető jellegű workshopok egy-egy konkrét témakör alaposabb megismerését teszik lehetővé.

Ezeket az interaktív, gyakorlatorientált, kiscsoportos oktatásokat az adott terület nagy tapasztalattal rendelkező szakértői tartják, a konferenciát megelőző héten.

A tervezett workshopokról

  • Python Data Science bevezető
    A workshop során röviden áttekintjük a nyelv alapjait, és könnyed gyakorlatok segítségével megismerkedünk a működésével, lehetőségeivel. A gyors ismerkedés után a Python legfontosabb adatelemzési (pandas) és általánosan használt gépi tanulási (scikit-learn) könyvtárai segítségével fogjuk előkészíteni a beolvasott adatokat, majd gépi tanuló algoritmusok segítségével kiaknázni az adatokban rejlő értékeket.
  • Deep Learning alapozó
    A workshop során bemutatjuk a deep learning paradigma alapvető elgondolását, kiemeljük az előnyeit és kihívásait más gépi tanuló eljárásokkal szemben, ismertetjük az elsődleges felhasználási területeket, továbbá a fejlesztéshez szükséges hardver és szoftver rendszereket.

Miért érdemes részt venni?

  • A workshopok terjedelme lehetőséget nyújt az egyes témák alaposabb megismerésére
  • A workshopok előadói az adott terület nagy tapasztalattal rendelkező szakértői, így a legjobbaktól lehet tanulni
  • A kiscsoportos lebonyolítási forma gyors haladást biztosít

További részletek hamarosan.

Az egyes workshopok csak a megfelelő minimális hallgatói létszám elérése esetén indulnak. A képzések módosításának, törlésének vagy átütemezésének jogát fenntartjuk.