látogató számláló
HU | EN

Telekom Vanda: Voice és Chat alapú Virtuális Asszisztens a gyakorlatban

Miért van szükség Virtuális Asszisztensre? Mire Figyeljünk a megvalósítás során? Hogyan értékelik a megoldást az ügyfeleink? Ezekre a kérdésekre keressük a választ egy megvalósult, közel 4 éve működő Telekomos megoldás példáján bemutatva.

2017 évben kezdődött egy álommal, egy gondolattal. Hogyan valósult meg az álom? Az előadás során, gyakorlati tapasztalatokkal fűszerezve válaszokat kaphatunk azokra a kérdésekre, hogy hogyan működhetnek együtt sikeresen az ügyfeleink és a Virtuális üzleti asszisztensünk, mik azok a kulcstényezők, amelyek befolyásolják az ügyfeleink általi elfogadást és az Ő elégedettségüket? Milyen use casek automatizálhatók egyszerűen és hogyan kezeltük a bonyolultabbakat? Mire számíthatunk egy ilyen rendszer üzleti hasznosságára vonatkozóan?

Kovács Lóránt
Telekom Ügyfélszolgálat Működés Menedzsment Központ vezető

Kovács Lóránt okl. Gazdaság mérkökként végzett a BME Villamosmérnöki Karán. Az elmúlt 25 évben a Telekommunikációs szektorban, a Magyar Telekomnál és leány vállalatainál foglalkozott ügyfélszolgálati rendszerekkel, és az ügyfélszolgálati működés kialakításával hazánkban és külföldön egyaránt. A pályafutása során, munkájában, az elmúlt 5 évben az ügyfélszolgálati rendszerek/működés kialakítása során az AI vezérelt megoldások kerültek előtérbe mind a Voice, mind pedig a digitális csatornákban.