látogató számláló
HU | EN

Jegyárak és regisztráció

Jegyvásárlásra online rendszerben, a regisztrációs űrlap kitöltésével és beküldésével van lehetőség, a fizetés pedig kétféle módon történhet: a regisztráció időpontjában azonnal bankkártyával vagy regisztrációt követően küldött díjbekérő alapján átutalással.

Az online regisztrációt lezártuk. Jelentkezéssel kapcsolatban ügyfélszolgálatunk a regisztracio@budapestml.hu címen érhető el.

 

Jegytípusok és árak

Az idei Budapest ML Fórum a Budapest Data Fórummal közös helyszínen és időpontban, 2023. június 5-8. (hétfő-csütörtök) között az alábbi formátumban várja a résztvevőket:

  • Június 5. (hétfő): ML+Data Fórum közös Tutorial nap, ahol data science és data engineering témákban kínálunk félnapos workshopokat, melyeken csak személyesen lehet részt venni.
  • Június 6. (kedd): Budapest ML Fórum elsősorban személyes részvétellel zajló első konferencianapja, de az előadások online is követhetőek lesznek.
  • Június 7. (szerda): Budapest Data Fórum elsősorban személyes napja, ahol szintén lehetőség lesz online csatlakozásra is.
  • Június 8. (csütörtök): ML+Data közös, teljes egészében online formában bonyolított konferencianapja.

A konferenciára két- vagy háromnapos, hibrid vagy csak online részvételre jogosító jegyeket lehet váltani, a Tutorial napra lehetőség van önálló jegyet is vásárolni. Az egyes jegytípusokat és áraikat a következő táblázat tartalmazza:

Jegytípus First Minute árak
2023.03.31-ig
Early Bird árak
2023.04.30-ig
Standard árak
Tutorial nap
(június 5-én csak személyes részvétel)
64 000 Ft 64 000 Ft 80 000 Ft
2 napos hibrid konferenciajegy
(június 6-án személyes, június 8-án online részvétel)
91 000 Ft 104 000 Ft 130 000 Ft
2 napos csak online konferenciajegy
(június 6-án és 8-án online részvétel)
70 000 Ft 80 000 Ft 100 000 Ft
Data+ML 3 napos hibrid konferenciajegy
(június 6-án és 7-én személyes, június 8-án online részvétel)
140 000 Ft 160 000 Ft 200 000 Ft
Data+ML 3 napos csak online konferenciajegy
(június 6-án, 7-én és 8-án online részvétel)
105 000 Ft 120 000 Ft 150 000 Ft

A Tutorial nap és személyes részvétel esetén a konferencianap részvételi díja tartalmazza az ebédet és a kávészüneteket, amelyek külön tételként, közvetített étkezési szolgáltatásként jelennek meg a számlán, az erre fizetendő közterhek a résztvevőt terhelik.
A megadott árak személyenként értendők és nem tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

 

Idősávos és általános kedvezmények

First Minute kedvezmény
Érdemes minél hamarabb jelentkezni! A konferenciára 30% kedvezményt nyújtó First Minute konferenciajegyek korlátozott számban, de legkésőbb 2023. március 31-ig állnak rendelkezésre. A tutorial jegyekre a First Minute ideje alatt 20% kedvezményt biztosítunk.

Early Bird kedvezmény
Az Early Bird árak 2023. április 30-ig biztosítanak 20% kedvezményt mind a Tutorial napra, mind a konferenciára megváltott jegyek standard árából.

Csoportos kedvezmény
A szakmai tudás folytonos fejlesztése a csapat minden tagja számára fontos, ezért ha egy cégtől legalább négyen jelentkeznek, akkor az összes Résztvevő számára 25% kedvezményt adunk, a jelentkezés időpontjától függetlenül. A tutorial jegyekre 20% kedvezményt adunk 2023. április 30-ig. Csoportos jelentkezés esetén keressen bennünket elérhetőségeinken!

Magánszemélyeknek szóló kedvezmény
Magánszemélyeknek a konferencia árából kedvezményt biztosítunk. A regisztrációt megelőzően, a további részletekről (pl. kuponkód) érdeklődjön elérhetőségeinken!

Akadémiai kedvezmény
Akadémiai Partner Programunk keretében a csatlakozó intézmények oktatói és hallgatói különlegesen kedvezményes online akadémiai belépőjeggyel vehetnek részt a konferencián. További részletek hamarosan.

A különböző díjkedvezmények nem vonhatóak össze (a First Minute, az Early Bird és a Csoportos kedvezmény sem).

 

Módosítási és egyéb feltételek

Jegyek módosítása, lemondása

A hibrid formátumnak köszönhetően különösen rugalmas módosítási és lemondási feltételeket igyekszünk kínálni!

Amennyiben a körülmények változásai vagy egyéb okok miatt szükségessé válik, akkor a megváltott konferenciajegyek módosítására (hibrid vagy online jegyre váltásra) vagy akár lemondására is lehetőséget biztosítunk 2023. május 15-ig.

Későbbi lemondást sajnos nem áll módunkban elfogadni, azonban a részvételi jog cégen belül átruházható. Amennyiben jegyét szeretné módosítani vagy átruházni, kérjük, jelezze felénk a változásokat a regisztracio@budapestml.hu címen!

Egyéb feltételek

A személyes napon a részvétel az aktuális járványügyi szabályozásokhoz kötött. Szervezőként felelősséggel tartozunk előadóink, résztvevőink és kollégáink egészségéért, ezért fenntartjuk a jogot, hogy a járványügyi helyzet változásának függvényében egyedi korlátozásokat is alkalmazzunk, illetve a személyes részvétellel tervezett eseményeket is online formátumban rendezzük meg.

Ebben az esetben a már regisztrált résztvevők két lehetőség közül választhatnak:

  • a személyes részvételre jogosító jegyeket online jegyekké módosítjuk, az árkülönbözetet pedig visszatérítjük,
  • amennyiben a résztvevő online formátumban egyáltalán nem kíván részt venni az eseményen, akkor a szervezők által küldött értesítésben meghatározott időpontig lehetősége van díjmentesen lemondani a részvételt.

A konferencián való részvétel egyéb feltételeit a Részvételi feltételek és a Viselkedési Kódex szabályozza. Adatkezelési tájékoztatónk itt olvasható.

 

Kapcsolat

A regisztrációval kapcsolatos felvilágosítással az office@budapestml.hu e-mail címen, illetve a +36 70 416 2778 hotline számon állunk rendelkezésére.