látogató számláló
HU | ENG

Jegyek és részvételi kedvezmények

Részvételi díjak

Az első Budapest ML Fórumon egy teljes napon át (9 és 16 óra között) esettanulmányok és technológiai előadások várják az érdeklődőket.

Az egyes jegytípusokat és áraikat a következő táblázat tartalmazza:

Nap First minute árak
március 16-ig
Early bird árak
április 2-ig
Standard árak
WORKSHOPOK 
(ápr. 13-14., kedd és szerda)
60 000 Ft
KONFERENCIA 
(ápr. 15., csütörtök)
28 000 Ft 32 000 Ft 40 000 Ft

A megadott árak személyenként értendők és nem tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

 

Speciális kedvezmények

Akadémiai kedvezmény

Akadémiai partnerprogramunk keretében a csatlakozó intézmények oktatói és hallgatói különlegesen kedvezményes áron vehetnek részt a konferencián.

50%-os Launch kedvezmény
Az idén induló, új konferencia apropóján különleges, 50%-os kedvezményt biztosítottunk a konferenciajegy árából az első 50 regisztrálónak legkésőbb
március 16-ig.

 

Idősávos és általános kedvezmények

First minute kedvezmény
Érdemes minél hamarabb jelentkezni! A 30% kedvezményt nyújtó First minute árakon március 16-ig lehet regisztrálni. A First minute kedvezmény a workshop napra nem vonatkozik.

Early bird kedvezmény
A 20% kedvezményt nyújtó Early Bird árakon április 2-ig lehet regisztrálni. Az Early Bird kedvezmény a workshop napra nem vonatkozik.

Csoportos kedvezmény
A szakmai tudás folytonos fejlesztése a csapat minden tagja számára fontos, ezért ha egy cégtől legalább négyen jelentkeznek, akkor az összes Résztvevő számára 25% kedvezményt adunk, a jelentkezés időpontjától függetlenül. A Csoportos kedvezmény a workshop napra nem vonatkozik.

A különböző díjkedvezmények nem vonhatóak össze (a First minute, az Early bird és a Csoportos kedvezmény sem).

 

Online regisztráció

Jegyvásárlásra online rendszerben, a regisztrációs űrlap kitöltésével és beküldésével van lehetőség, a fizetés pedig kétféle módon történhet: a regisztráció időpontjában azonnal bankkártyával vagy regisztrációt követően küldött díjbekérő alapján átutalással.

Tovább a regisztrációs űrlapra

 

A Budapest ML Fórum Nyílt Estére pedig  itt lehet regisztrálni.

 

Módosítási és lemondási feltételek

Az online formátumnak köszönhetően különösen rugalmas módosítási és lemondási feltételeket kínálunk:

Jegyek módosítása, lemondása
A jegyek lemondására 2021. április 1-ig díjmentesen van lehetőség. Későbbi lemondásra sajnos nincs mód, azonban a részvételi jog cégen belül átruházható.

Lemondást, módosítást, átruházást csak írásban fogadunk el, kérjük, az office@budapestml.hu e-mail címen jelezze nekünk a kért változtatásokat!

Egyéb feltételek
A konferencián való részvétel egyéb feltételeit a Részvételi feltételek és a Viselkedési Kódex szabályozza. Adatkezelési tájékoztatónk itt olvasható.

Kapcsolat
A regisztrációval kapcsolatos felvilágosítással az office@budapestml.hu e-mail címen, illetve a +36 70 416 2778 hotline számon állunk rendelkezésére.