látogató számláló
HU | EN

Jegyárak és regisztráció

Jegyvásárlásra online rendszerben, a regisztrációs űrlap kitöltésével és beküldésével van lehetőség, a fizetés pedig kétféle módon történhet: a regisztráció időpontjában azonnal bankkártyával vagy regisztrációt követően küldött díjbekérő alapján átutalással.

Jelentkezésre itt van lehetőség:


Jegytípusok és árak

Az idei Budapest Data+ML Fórum 2024. június 10-12. (hétfő-szerda) között az alábbi hibrid formátumban várja a résztvevőket:

  • Június 10. (hétfő): Workshop nap, ahol Data Science és Data Engineering témákban kínálunk félnapos workshopokat, melyeken csak személyesen lehet részt venni.
  • Június 11. (kedd): az első konferencianap elsősorban személyes részvétellel zajlik, de online is követhetőek lesznek az előadások.
  • Június 12. (szerda): a második konferencianapot teljes egészében online formában bonyolítjuk le.

A konferenciára kétnapos, hibrid vagy csak online részvételre jogosító jegyek érhetőek el. A részvétel a Workshop napon opcionális, arra lehet önmagában és konferenciajeggyel kombinálva is jegyet váltani.

Az egyes jegytípusokat és áraikat a következő táblázat tartalmazza:

Jegytípus 2 napos hibrid jegy
(2024. június 11-12.)
2 napos online jegy
(2024. június 11-12.)
Workshop jegy
(2024. június 10.)
Super First Minute
a legfürgébbeknek limitált darabszámban
105 000 Ft 77 000 Ft 66 500 Ft
First Minute
2024. március végéig
120 000 Ft 88 000 Ft 76 000 Ft
Early Bird
2024. április végéig
135 000 Ft 99 000 Ft 85 500 Ft
Standard
2024. május végéig
150 000 Ft 110 000 Ft 95 000 Ft
Late Bird
last minute árak a konferencia előtti utolsó napokban
180 000 Ft 132 000 Ft 114 000 Ft

A Workshop nap és személyes részvétel esetén az első konferencianap részvételi díja tartalmazza az ebédet és a kávészüneteket, amelyek külön tételként, közvetített étkezési szolgáltatásként jelennek meg a számlán, az erre fizetendő közterhek a résztvevőt terhelik. A megadott árak személyenként értendők és nem tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

 

Idősávos és általános kedvezmények

Super First Minute kedvezmény
Érdemes minél hamarabb jelentkezni, mert ez a kedvezmény csak a legfürgébbek számára érhető el! A 30% kedvezményt nyújtó Super First Minute jegyek limitált darabszámban, de legkésőbb 2024. február 29-ig állnak rendelkezésre.

First Minute kedvezmény
A First Minute jegyek 20% kedvezménnyel kaphatók legkésőbb 2024. március 31-ig.

Early Bird kedvezmény
Az Early Bird árak 2024. április 30-ig biztosítanak 10% kedvezményt mind a Workshop napra, mind a konferenciára megváltott jegyek standard árából.

Csoportos kedvezmény
A szakmai tudás folytonos fejlesztése a csapat minden tagja számára fontos, ezért azon cégek számára, akik egyszerre több résztvevőt is regisztrálnak a konferenciára speciális kedvezményt biztosítunk :

  • Standard csoportos kedvezmény: ha egy cégtől legalább négyen jelentkeznek, akkor az összes Résztvevő számára 20% kedvezményt adunk a Standard jegyárakból.
  • Nagycsoportos kedvezmény: ha egy cégtől legalább nyolcan jelentkeznek, kérje egyedi ajánlatunkat.

A csoportos árak is a standard jegyárakkal együtt 2024. május 31-ig érvényesek, azonban a csoportos részvételi szándékot kérjük előre, legkésőbb május 17-ig jelezni. Csoportos jelentkezés esetén, még a regisztrációt megelőzően keressen bennünket elérhetőségeinken!

Magánszemélyeknek szóló kedvezmény
Magánszemélyeknek a konferencia árából kedvezményt biztosítunk. A további részletekről (pl. kuponkód) a regisztráció előtt érdeklődjön elérhetőségeinken!

Akadémiai kedvezmény
Akadémiai Partner Programunk keretében a csatlakozó intézmények oktatói és hallgatói különlegesen kedvezményes akadémiai belépőjeggyel vehetnek részt a konferencián. A részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken!

A különböző díjkedvezmények nem vonhatóak össze (a Super First Minute, a First Minute, az Early Bird és a Csoportos kedvezmény sem).

 

Módosítási és egyéb feltételek

Jegyek módosítása, lemondása

A hibrid formátumnak köszönhetően különösen rugalmas módosítási és lemondási feltételeket igyekszünk kínálni!

Amennyiben a körülmények változásai vagy egyéb okok miatt szükségessé válik, akkor a megváltott konferenciajegyek módosítására (hibrid vagy online jegyre váltásra) vagy akár lemondására is lehetőséget biztosítunk 2024. május 17-ig.

Későbbi lemondást sajnos nem áll módunkban elfogadni, azonban a részvételi jog cégen belül átruházható. Amennyiben jegyét szeretné módosítani vagy átruházni, kérjük, jelezze felénk a változásokat a regisztracio@budapestml.hu címen!

Egyéb feltételek

A személyes napon a részvétel az aktuális járványügyi szabályozásokhoz kötött. Szervezőként felelősséggel tartozunk előadóink, résztvevőink és kollégáink egészségéért, ezért fenntartjuk a jogot, hogy a járványügyi helyzet változásának függvényében egyedi korlátozásokat is alkalmazzunk, illetve a személyes részvétellel tervezett eseményeket is online formátumban rendezzük meg.

Ebben az esetben a már regisztrált résztvevők két lehetőség közül választhatnak:

  • a személyes részvételre jogosító jegyeket online jegyekké módosítjuk, az árkülönbözetet pedig visszatérítjük,
  • amennyiben a résztvevő online formátumban egyáltalán nem kíván részt venni az eseményen, akkor a szervezők által küldött értesítésben meghatározott időpontig lehetősége van díjmentesen lemondani a részvételt.

A konferencián való részvétel egyéb feltételeit a Részvételi feltételek és a Viselkedési Kódex szabályozza. Adatkezelési tájékoztatónk itt olvasható.

 

Kapcsolat

A regisztrációval kapcsolatos felvilágosítással az office@budapestml.hu e-mail címen, illetve a +36 70 416 2778 hotline számon állunk rendelkezésére.